Αποστολές & Επιστροφές


Αποστολές & Παράδοση

Οι αποστολές εντός Ελλάδος πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τις εταιρείες ACS, Γενική Ταχυδρομική, ΕΛΤΑ και Courier Center. Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες μέρες ενώ τα προϊόντα αποστέλλονται την επόμενη ημέρα. Για τις δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης  μπορεί να διαφέρει.
Τα έξοδα αποστολής εντός Ελλάδος είναι 3,5€ για αποστολές κάτω των 49€ και δωρεάν για παραγγελίες άνω των 49€. Τα έξοδα αντικαταβολής είναι δωρεάν για όλες τις παραγγελίες.

Η Εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις  οφειλόμενες σε λόγους ανωτέρας βίας, όπως απεργίες, ακραία καιρικά φαινόμενα, φυσικές καταστροφές, αιφνίδιες κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις.

Για παραγγελίες εκτός Ελλάδος, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail  στη διεύθυνση [email protected]  για να μάθετε σχετικά με τους τρόπους αποστολής και τις χρεώσεις.

Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που ενδέχεται να έχει εξαντληθεί το απόθεμα στο χρόνο που μεσολαβεί από την αποστολή της παραγγελίας σας έως ότου αυτή παραληφθεί από εμάς. Σε αυτήν την περίπτωση θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Πολιτική Επιστροφών

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει δωρεάν (μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδος) το προϊόν  που αγόρασε από το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα, ώστε να το αλλάξει με κάποιο άλλο που θα επιλέξει, μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία που το παρέλαβε. Σε κάθε περίπτωση επιστροφής του προϊόντος με σκοπό την αλλαγή του με κάποιο άλλο, το κόστος επιστροφής  επιβαρύνει εμάς και γίνεται μόνο μέσω του συνεργαζόμενου φορέα με χρέωση παραλήπτη.

Για την δέσμευση/κράτηση του προϊόντος με το οποίο επιθυμείτε την αλλαγή, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε καινούρια παραγγελία ακολουθώντας την ίδια διαδικασία μιας κανονικής παραγγελίας και τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή.  Απλώς για να γίνει αφαίρεση του ποσού/υπολοίπου που προκύπτει από τα επιστρεφόμενα είδη σας, θα πρέπει στο πεδίο «Σημειώσεις παραγγελίας» να σημειώσετε την λέξη «Αλλαγή». Με την παράδοση του νέου δέματος η courier παραλαμβάνει το δέμα προς επιστροφή (χέρι με χέρι).

Επιστρέψτε το προϊόν πολύ καλά συσκευασμένο σε σακούλα, προς αποφυγή φθοράς κατά την μεταφορά του, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες των συνεργαζόμενων μεταφορέων της  Γενικής Ταχυδρομικής, της Acs, της Elta Courier ή της Courier Center.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη μεταφορική της επιλογής σας, θα επιβαρυνθείτε εξ ‘ολοκλήρου το κόστος των μεταφορικών το οποίο και θα καταβάλετε στην μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξετε την στιγμή της αποστολής του δέματος.

Το δέμα σας μέσα θα πρέπει να περιέχει:

  1. το προϊόν το οποίο επιστρέφετε, στο κουτί του και σε άριστη κατάσταση
  2. το δελτίο με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας και την απόδειξη λιανικής.

Σε περίπτωση που η επιστροφή σας αφορά επιστροφή χρημάτων*, το δέμα σας  θα πρέπει να περιέχει επιπλέον:

  1. τα στοιχεία που αφορούν τον τραπεζικό λογαριασμό (όνομα τράπεζας, IBAN, όνομα δικαιούχου) ή σημείωση για επιστροφή στη κάρτα, η οποία χρεώθηκε. 

*Η επιστροφή χρημάτων με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό, θα πραγματοποιείται εντός 14 ημερών.

Το παραδίδεται στις συνεργαζόμενες μεταφορικές της  Γενικής Ταχυδρομικής, της Acs, της Elta Courier ή της Courier Center με έξοδα παραλήπτη.

Η δοκιμή των υποδημάτων θα πρέπει να γίνεται σε μαλακό, καθαρό τάπητα ή μαλακή επιφάνεια, διαφορετικά η Εταιρεία δεν αποδέχεται υποδήματα τα οποία φέρουν εκδορές, βρωμιά ή όψη φθοράς.

Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή στο e-shop είναι:

LIFESHOES.GR

ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ 29

ΚΟΖΑΝΗ

50100

2461029822

Τα δικαιώματα του καταναλωτή τελούν υπό την προστασία των σχετικών διατάξεων του νόμου 2251/1994 για την προστασία του Καταναλωτή όπως αυτός σήμερα ισχύει.

*Ο χρόνος επεξεργασίας της επιστροφής χρημάτων μπορεί να φθάνει μέχρι και τις 3 εργάσιμες ημέρες.

Για οποιοδήποτε άλλο αίτημα επιστροφής, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ: www.lifeshoes.gr/returns