Αποστολές & Επιστροφές


Αποστολές & Παράδοση

Οι αποστολές εντός Ελλάδος πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τις εταιρείες ACS, Γενική Ταχυδρομική, ΕΛΤΑ και Courier Center. Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες μέρες ενώ τα προϊόντα αποστέλλονται την επόμενη ημέρα. Για τις δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης  μπορεί να διαφέρει.
Τα έξοδα αποστολής εντός Ελλάδος είναι 3,5€ για αποστολές κάτω των 80€ και δωρεάν για παραγγελίες άνω των 80€. Τα έξοδα αντικαταβολής είναι δωρεάν για όλες τις παραγγελίες.

Η Εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις  οφειλόμενες σε λόγους ανωτέρας βίας, όπως απεργίες, ακραία καιρικά φαινόμενα, φυσικές καταστροφές, αιφνίδιες κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις.

Για παραγγελίες εκτός Ελλάδος, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail  στη διεύθυνση [email protected]  για να μάθετε σχετικά με τους τρόπους αποστολής και τις χρεώσεις.

Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που ενδέχεται να έχει εξαντληθεί το απόθεμα στο χρόνο που μεσολαβεί από την αποστολή της παραγγελίας σας έως ότου αυτή παραληφθεί από εμάς. Σε αυτήν την περίπτωση θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Πολιτική Επιστροφών και Αλλαγών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους με οποιοδήποτε προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, ή την επιστροφή της αξίας τους (η αντικατάσταση πραγματοποιείται σύμφωνα με τη τρέχουσα αξία του επιστρεφόμενου προϊόντος).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που αποστάλθηκαν από το Lifeshoes.gr και παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές. Η εξωτερική  συσκευασία τους θα πρέπει να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν, σε άριστη κατάσταση, με όλες τις ετικέτες και με όλα τα έγγραφα της αποστολής (π.χ. Δελτίο Αποστολής, Απόδειξη Λιανικής κλπ). Επιστροφές οι οποίες δεν πληρούν τις παραπάνω συνθήκες ΔΕΝ γίνονται αποδεκτές και επιστρέφονται στον πελάτη.

Τα παπούτσια πρέπει να δοκιμάζονται σε καθαρό πάτωμα ή σε χαλί, καθώς για να γίνει δεκτή η επιστροφή θα πρέπει η σόλα να μην είναι λερωμένη. Το κουτί των παπουτσιών θα πρέπει επίσης να προστατεύεται επαρκώς κατά την επιστροφή ώστε να μην υποστεί καμία φθορά.

 

Αλλαγές

Για να ολοκληρώσετε την αλλαγή σας μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  • Καταχώρησε καινούργια παραγγελία (ίσης ή μεγαλύτερης αξίας) με τα προϊόντα που επιθυμείς να ολοκληρωθεί η αλλαγή σου.
  • Τσέκαρε στην Ολοκλήρωση Αγορών, το κουτάκι Αλλαγή προϊόντος για να δηλώσεις
  • Επέλεξε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή και ολοκλήρωσε την παραγγελία σου.
  • Επέστρεψε τα προϊόντα που επιθυμείς να αλλάξεις στη διεύθυνση Μακεδονομάχων 29, Κοζάνη, ΤΚ 50100 με μία απο τις εταιρείες ταχυμεταφορών: Γενική Ταχυδρομική, ACS, Elta Courier, Courier Center και με χρέωση παραλήπτη, δηλαδή εμάς, ώστε να μην χρεωθείς κάτι  ή με Box Now.
  • Αφου γίνει παραλαβή και έλεχγος της επιστροφής σου από εμάς, θα σου στείλουμε την αλλαγή σου.
  • Σε περίπτωση αλλαγής με χρέωση ή διαφορά στην τιμή των προϊόντων, το επιπλέον ποσό θα πληρωθεί κατά την παραλαβή της αλλαγής, με αντικαταβολή.

Επιστρέψτε το προϊόν πολύ καλά συσκευασμένο σε σακούλα, προς αποφυγή φθοράς κατά την μεταφορά του.

Η πρώτη διαδικασία αλλαγής είναι ΔΩΡΕΑΝ για τις αποστολές εντός Ελλάδας, ενώ σε περίπτωση δεύτερης αλλαγής  που αφορά στην ίδια παραγγελία τα έξοδα για την επιστροφή και την παραλαβή της παραγγελίας θα πρέπει να καλυφθούν από τον πελάτη και θα ανέρχονται στο ποσό των 4,50€.

 

Δικαίωμα Υπαναχώρησης/Επιστροφή Χρημάτων

Κάθε επιστροφή χρημάτων κατόπιν παραλαβής και ελέγχου του προϊόντος, θα πραγματοποιείται  εντός  14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής ή αποστολής όλων των στοιχείων επιστροφής των χρημάτων (IBAN, πληροφορίες δικαιούχου). Ο πελάτης θα επιβαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος, τα οποία ανέρχονται στο ποσό των 4,50€ και θα αφαιρούνται από το ποσό επιστροφής.

Η επιστροφή θα πραγματοποιείται εντός 14 εργάσιμων ημερών με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδεικνύει ο πελάτης.
(Συνεργαζόμενες τράπεζες : Eurobank  & Εθνική)

Τα τραπεζικά έξοδα για την μεταφορά του ποσού σε τραπεζικούς λογαριασμούς των συνεργαζόμενων τραπεζών είναι δωρεάν, ενώ σε κάθε άλλη περίπτωση τυχόν τραπεζικά έξοδα που αφορούν διατραπεζικές μεταφορές θα επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Επιστρέψτε το προϊόν πολύ καλά συσκευασμένο σε σακούλα, προς αποφυγή φθοράς κατά την μεταφορά του, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες των συνεργαζόμενων μεταφορέων της  Γενικής Ταχυδρομικής, της Acs, της Elta Courier ή της Courier Center με χρέωση παραλήπτη.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη μεταφορική της επιλογής σας, θα επιβαρυνθείτε εξ ‘ολοκλήρου το κόστος των μεταφορικών το οποίο και θα καταβάλετε στην μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξετε την στιγμή της αποστολής του δέματος.

Το δέμα σας  θα πρέπει να περιέχει:

  1. το προϊόν το οποίο επιστρέφετε, στο κουτί του και σε άριστη κατάσταση.
  2. το δελτίο με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας και την απόδειξη λιανικής.
  3. τα στοιχεία που αφορούν τον τραπεζικό λογαριασμό (όνομα τράπεζας, IBAN, όνομα δικαιούχου) ή σημείωση για επιστροφή στη κάρτα, η οποία χρεώθηκε. 

 

Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή στο e-shop είναι:

LIFESHOES.GR

ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ 29

ΚΟΖΑΝΗ

50100

2461029822

Τα δικαιώματα του καταναλωτή τελούν υπό την προστασία των σχετικών διατάξεων του νόμου 2251/1994 για την προστασία του Καταναλωτή όπως αυτός σήμερα ισχύει.

Για οποιοδήποτε άλλο αίτημα επιστροφής, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ: www.lifeshoes.gr/returns

Επιστροφές Προϊόντων με ΒΟΧ NOW

Όποια μεταφορική και να έχεις χρησιμοποιήσει κατά την αγορά σου, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου με την ΒΟΧ NOW. Βρες την κοντινότερη θυρίδα δίπλα σου και ολοκλήρωσε την επιστροφή προς εμάς εύκολα και γρήγορα. Απλά πάτησε τι παρακάτω κουμπί για να ξεκινήσεις τη διαδικασία Επιστροφής.